Contacteer ons

Gratis offerte

Op zoek naar een loodgieter in Aarschot? Zoek je betrouw- en betaalbaarheid? Een loodgieter die thuis is in verwarming en sanitair? Dan zit u goed bij Kenneth Nagels.

Maak een afspraak

Centrale verwarming

Wie in de regio Aarschot aan verwarmen denkt, komt automatisch terecht bij Kenneth Nagels. Als specialist in centrale verwarming en cv-ketels heeft dit bedrijf de afgelopen jaren een stevige reputatie opgebouwd.

Loodgietersbedrijf Kenneth Nagels is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de installatie van centrale verwarming en toebehoren en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie.

De snelle service, de persoonlijke aanpak én de concurrentiële prijzen, het zijn maar enkele van de troeven die van Kenneth Nagels dé toonaangevende loodgieter in de regio Aarschot hebben gemaakt. Een optimale bereikbaarheid is daarbij een garantie en de zaakvoerder kan steeds gecontacteerd worden.

Bij Kenneth Nagels wordt enkel gebruik gemaakt van topmerken als Viessmann en Vaillant. Dit om kwaliteit en een lange levensduur te kunnen waarborgen. Door beroep te doen op onze diensten bent u zeker van een jarenlange werking en dalende kosten. Investeren in een nieuwe centrale verwarming bij Kenneth Nagels, is dan ook een investering die loont.

Nood aan een nieuwe centrale verwarming, radiatoren of een verwarmingsketel? Maak een afspraak en we komen de situatie ter plaatse bekijken. Op deze manier bent u zeker van de ideale verwarmingsoplossing voor uw woning.

Contacteer ons

NIEUW: Geothermische warmtepomp / Gasketel met 3 zones

Vloerverwarming

Overige & Warmteboilers

Vloerverwarming

Condens Mazoutketel + Boiler

Luchtverhitten op gas

Warmtepomp monblok plus