Contacteer ons

Gratis offerte

Op zoek naar een loodgieter in Aarschot? Zoek je betrouw- en betaalbaarheid? Een loodgieter die thuis is in verwarming en sanitair? Dan zit u goed bij Kenneth Nagels.

Maak een afspraak

Sanitaire installaties

De optimale werking van uw sanitair is essentieel, dat beseffen we bij Kenneth Nagels beter dan wie ook. Daarom laat u uw sanitaire installaties maar beter aan ons over. Zowel voor nieuwbouw als bij renovatie zijn we de geknipte partner.

Van regenwaterputten over pompen tot algemene loodgieterij en een volledig vernieuwde badkamer, op Kenneth Nagels kunt u rekenen. Als opgeleide installateur verzorgen we de sanitaire installaties tot in de puntjes. 

Is uw badkamer toe aan een volledige renovatie? Samen met onze partners maken we er een juweeltje van. Weet dat u ook voor een totaalrenovatie van uw badkamer beroep op ons kunt doen. Wij installeren en co√∂rdineren het geheel en leveren een perfect afgewerkte badkamer af. Dit tegen een messcherp prijskaartje. 

Bij Kenneth Nagels luisteren we naar uw wensen, houden we rekening met uw budget en komen we met een oplossing op maat Ook voor de zelfplaatser bieden we de nodige pakketten en ondersteuning aan.

Nood aan een vakbekwame sanitaire installateur in de regio Aarschot? Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Buiten Douche

Verwarming badkamer

Mindervaliden douche