• DE LOODGIETER IN DE REGIO AARSCHOT?
  KENNETH NAGELS NATUURLIJK!
  Gratis offerte

 • DE LOODGIETER IN DE REGIO AARSCHOT?
  KENNETH NAGELS NATUURLIJK!
  Gratis offerte

Algemene loodgieterij

Algemene loodgieterij

Voor alle algemene loodgieterij zit u goed bij Kenneth Nagels. Ruime ervaring en vakkennis gegarandeerd.

Meer info
Centrale verwarming

Centrale verwarming

Het installeren van centrale verwarming is een koud kunstje voor Kenneth. Bij deze vakspecialist kunt u terecht voor al uw verwarmingsinstallaties.

Meer info
Sanitaire installaties

Sanitaire installaties

Een erkende loodgieter is thuis in sanitair en dat merkt u onmiddellijk. Een vakkundige en snelle plaatsing volgens de regels van de kunst.

Meer info

Kenneth
Nagels

De loodgieter in de regio Aarschot?
Kenneth Nagels!

DE LOODGIETER IN DE REGIO AARSCHOT?

KENNETH NAGELS NATUURLIJK!

Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Er zijn ook zelfbouwpakketten verkrijgbaar. Kenneth Nagels adviseert en stelt u een zelfbouwpakket op maat voor.
Trouwens wist u dat Kenneth Nagels ook CERGA-gecertificeerd is. Erkende gaskeuringen vormen dus geen enkel probleem. Een bijkomende geruststelling. Uw verwarming is bij Kenneth Nagels in vakbekwame handen.
 • Meewerkend zaakvoerder die garant staat voor kwaliteit
 • Kenneth Nagels staat synoniem voor topbadkamers van A tot Z. Daarbij worden geen toegevingen gedaan op het vlak van kwaliteit
 • Jarenlange ervaring en expertise in verwarming en sanitair
 • Betaalbare oplossingen, ook voor de zelfplaatser
 • Erkend CERGA-installateur, een bijkomende kwaliteitsgarantie
 • Een persoonlijke aanpak
 • Onze diensten

  Centrale verwarming

  Wie in de regio Aarschot aan verwarmen denkt, komt automatisch terecht bij Kenneth Nagels. Als specialist in centrale verwarming en cv-ketels heeft dit bedrijf de afgelopen jaren een stevige reputatie opgebouwd.

  Meer info

  Sanitaire installaties

  Is uw badkamer toe aan een volledige renovatie? Samen met onze partners maken we er een juweeltje van. Weet dat u ook voor een totaalrenovatie van uw badkamer beroep op ons kunt doen. Wij installeren en coördineren het geheel en leveren een perfect afgewerkte badkamer af. Dit tegen een messcherp prijskaartje.

  Meer info

  Zonneboiler

  Hecht u belang aan ecologie en duurzaamheid? Wil u fiks besparen op uw energiekosten? Dan is het plaatsen van een zonneboiler het overwegen waard. Bij Kenneth Nagels zijn we thuis in de installatie van zonneboilers en vertellen we u er graag meer over.

  Meer info

  Contact

  Een offerte op maat? Meer weten over de werkzaamheden of de aanpak van Kenneth Nagels. Contacteer ons en we maken een afspraak. Een vrijblijvende offerte is steeds mogelijk.

  Meer info

  Recente realisaties - Hybride systeem warmtepomp/ gasketel